Victor Ponta oferă șapte motive pentru care mitingul PSD nu îşi are rost

0

Victor Ponta scrie pe pagina sa de socializare care sunt cele 7 motive pentru care mitingul PSD nu are rost. Fostul premier spune că mitingul nu are în spate teme cu adevărat importante pentru societate şi felul în care este ogranizat aminteşte de timpuri mai vechi. Ponta dă de înţeles în postare că oamenii ar fi aduşi cu forţa, puşi sub anumite presiuni precum faptul că ar putea fi daţi afară de la locul de muncă.

”1. Mitinguri de protest se fac contra unei Puteri abuzive – nu se fac de către cei aflaţi la Putere care au mijloace legale să îndrepte lucrurile! Am făcut mitinguri contra abuzurilor lui Basescu- dar atunci noi eram în Opoziţie şi Băsescu avea şi Guvernul şi majoritatea parlamentară şi şefii de instituţii! Acum însă Dragnea este Stăpânul Absolut al României- un Oligarh care controlează direct şi nemilos PSD , Guvernul, Parlamentul, cea mai mare parte din presă şi instituţiile publice / mai are în faţă un preşedinte total absent şi aerian, o Opoziţie slăbănoagă şi pe mine cu ProRomania care mai mult îl iritam decât îl putem deranja cu ceva ! Un miting al Puterii contra a ce a mai rămas din Opoziţie prin ţară sună dictatorial şi paranoic.

2. Miting de protest se face contra abuzurilor care au loc în prezent – nu contra a ceva ce a fost înainte şi acum se îndreaptă / evident că s-au făcut abzuri de către procurorii DNA ( eu şi familia mea am suferit atât din cauza asta) – dar tocmai trăim în anul 2018 în care judecătorii de la ICCJ au avut curajul să oprească aceste abuzuri şi să dea achitări răsunătoare / partenerul lui Dragnea de guvernare Calin Tariceanu tocmai a fost achitat în mod corect deci nu a păţit vreun abuz / săptămâna trrcuta a decis CCR că persona cea mai vinovată de aceste abuzuri Laura Codruta Kovesi să fie dată afară din funcţie / tocmai a început Parchetul General un dosar contra abuzivilor Portocală şi Onea! Toate aceste lucruri sunt foarte bune şi arata o revenire la un stat de drept de care avem nevoie – deci contra cui protestează Dragnea sâmbătă?

3. Mitingul de protest se face de către cetăţeni nemulţumiţi nu de către bieţi bugetari luaţi cu japca de Baronul local şi urcaţi sâmbăta în autocare să vină până la Bucureşti/ vă imaginaţi că niciun om care munceşte în privat nu are chef să meargă sâmbătă până la Bucureşti să audă un discurs de la oratorii Dragnea şi Dancila – sâmbătă oamenii se odihnesc şi stau cu familia / unii merg la ţară şi muncesc în grădina/ săracii oameni care vor venii sâmbătă sunt încolonaţi cu forţa de Oprisan, Stănescu, Buzatu & Co şi aduşi la miting sub amenitarea că cine lipseşte luni e dat afară de la serviciu! Aceste manifestări tipice PCR reînviate în 2018 vor face doar să crească imaginea de Partid din trecut pe care o are PSD sub conducerea lui Dragnea

4. Un miting politic are sens când se porneşte o campanie electorală pentru a transmite programul candidaţilor şi a mobilza activiştii / şi acolo însă exagerarea are efect negativ şi nu uit lecţia dureroasă pe care am primit-o după lansarea din 2014 de pe Arenă Naţională

5. Un miting de protest are un scop clar şi foarte bine determinat de la început – acest miting al lui Dragnea întâi a fost pentru familia tradiţională, pe urmă pentru susţinerea lui Dancila şi acum a ajuns contra Statului Paralel – dacă nu se mai schimba până sâmbătă şi o să protesteze bieţii oameni pentru salvarea ştiucilor din Lacul Belina

6. Un miting de asemenea amploare se face după ce consilierii ( romani sau israelieni) se uită pe sondajele de opinie şi văd ce preocupa cel mai mult acum societatea ! Vă asigur că peste tot se spune că oamenii sunt supăraţi de guvernarea incompetenţă, de inflaţie şi creşterea preţurilor şi a ratelor la banca , de factură la energie care s-a dublat , de siguranţa locului de muncă , de starea şcolilor, a spitalelor şi a drumurilor! Dacă se făcea un miting pe aceste teme nu trebuia să aducă nimeni oameni cu forţa ci veneau de bună voie! Lupta cu Statul Paralel există doar la televiziunile unde dau Dragnea şi Firea bani ca să facă reclamă la Anul Centenarului ( de zici că Centenarul ăsta este un detergent pe care ţi-l dau acum în rate şi cu discount)!

7. Mitingurile de orice fel sunt coşmarul bucureştenilor / după ce că ne petrecem toţi zilele în Capitala blocaţi în trafic şi asteptan să facă Doamnă Primar General încă o slujbă, un concert sau o sală de sport în Voluntari- numai mitingul lui Dragnea mai lipsea ! Bieţii oameni aduşi cu forţa cu autocarele din toată ţara să nu se supere pe bucureştenii care o să înjure de pe margine – nu pe ei ci pe şefii lor îi înjura.”

 

Citeşte şi Victor Ponta spune că ar fi în beneficiul României ruperea coaliției

 

De Vlad Mitu