Vladu, PMP: Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale

0

Iulian Vladu, șeful PMP Dâmbovița, propune candidaților care deschid listele celorlalte formaţiuni politice din judeţul său un „Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale” pentru ciclul legislativ 2020 – 2024.

 

În acest sens, Vladu a mers la sediile PSD și PNL cu propunerea de pact în mână, iar filmele incursiunilor sale au fost postate pe Facebook.

 

Iulian Vladu, propunerea PMP Dâmbovița pentru Camera Deputaților, urmează să meargă mâine și la sediul USR Plus din Dâmbovița.

Vezi și Iulian Vladu, PMP: practica navetismului politic vulnerabilizează interesele locale

Comunicatul PMP Dâmbovița?

• Ținând cont de faptul că, la referendumul din 2009, 83,81% dintre români s-au declarat de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane
• Având în vedere că, potrivit ultimei cercetări a BCS, 90% dintre români vor eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300
• Luând în considerare faptul că toţi politicienii le cer românilor să facă sacrificii pentru a trece prin criza care o traversăm

Partidul Mișcarea Populară cere clasei politice să dea un exemplu, să își reformeze instituțiile și să înceapă chiar cu micșorarea Parlamentului și cu eliminarea pensiilor speciale pentru politicieni. În acest sens, propunem candidaţilor celorlalte partide semnarea unui document prin care viitorii parlamentari ai judeţului se angajează să susţină, la nivel legislativ, dar şi politic, în cadrul propriilor formaţiuni, reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale ale politicienilor.

Experienţa trecută ne arată că bătălia politică de la nivel local exportată la Bucureşti şi păstrarea parlamentarilor în zona de demarcaţie politică au ţinut județul și țara pe loc.

Dacă toate partidele politice din judeţ îşi dau mâna, dacă parlamentarii realizează că sunt, înainte de toate, în slujba cetățenilor şi semnează acest „Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale”, acţionând unitar, la nivel parlamentar şi politic, aceste proiecte mult dorite de români pot deveni realitate în următorul Parlament.

Vezi și Investițiile străine, foarte rare în județul Dâmbovița. Care este cauza și ce se poate face

PMP lansează această invitaţie către toate partidele politice din judeţ şi îşi exprimă speranţa că, în următorii patru ani, toţi politicienii din județ vor acţiona pentru binele comun al celor care îi trimit în Parlament.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele