Câți bani câștigă fiica Andreei Esca. Alexia Eram se poate lauda cu sume considerabile

0

Alexia Eram are venituri anuale uriașe și îl depășește cu mult pe iubitul său. Alexia Eram se bucură de succes pe toate planurile. Aceasta și-a deschis propria firmă în urmă cu doi ani și reușește să aibă venituri uriașe care să-i mențină stilul său de viață, precum și vacanțele în cele mai exotice locuri. La vârsta de 21 de ani, tânăra câștigă mai mult decât unii directori.

Alexia Eram se poate considera împlinită la doar 21 de ani. Fiica Andreei Esca deține o firmă ce îi rotunjește cu mult veniturile, are colaborări cu multe branduri cunoscute în țară și își trăiește visul. În mediul online este influencer și s-a decis în urmă cu doi ani să ofere servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice.

Vedeta nu este interesată de cifrele pe care le are în conturi, ci se bucură de tot ce a învățat până acum și a reușit să devină independentă de părinții săi. Alexia Eram nu mai apelează la ei în ceea ce privește banii, ci se întreține singură și chiar a cumpărat un apartament din ceea ce a strâns.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei. Îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram în trecut.

Alexia Eram deține o firmă de consultanță

Alexia Eram deține o firmă „Margot Production” ce a fost înființată în urmă cu doi ani, în 2020. Domeniul de activitate este consultanță în relații publice și comunicare. Conform declarațiilor de la ANAF în 2021 cifra de afaceri a fost uriașă și anume peste 900.000 de lei.

Firma are un singur angajat, chiar Alexia, iar lunar câștigă în jur de 8.000 de euro. Aceasta se poate lăuda cu venituri considerabile pe care le primește pentru munca sa. Fiica Andreei Esca îl depășește cu mult cu iubitul său în ceea ce privește sumele câștigate. Mario Fresh a avut o cifră de afaceri în 2021 de aproape 240.000 de lei.

Vezi și: Vlad Gherman declarație dureroasă la adresa Cristinei Ciobănașu. Ce a mărturisit despre relația cu Oana Moșneagu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele