Ciolacu e șef la PSD, Teodorovici a primit 6 procente din voturi

0

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al PSD. Acum lider plin, uns de mulțimea de PSD-iști de la Congres, a declarat că doreşte o cu totul altă abordare atât în interiorul partidului, cât şi în exteriorul acestuia.

 

„Mă simt împlinit, în visul meu şi al domnului Stănescu, că astăzi am reuşit să facem cea mai performantă echipă în acest moment în PSD. (…) Vreau să avem o cu totul altă abordare în interiorul partidului, mai mult în exteriorul partidului, faţă de români, să fim mai responsabili, să credem în noi, să ne sprijinim unii pe alţii şi să nu mai semănăm neîncredere între noi, colegii”, a afirmat Ciolacu la Parlament.

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma votului exprimat de cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate în cadrul congresului extraordinar al partidului.

Firea crede că Guvernul vrea să-i transforme pe toţi părinţii într-o ”grupare de vinovaţi”

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele