
Tenismenul octogenar, foarte bogat, Ion Țiriac spune pe unde apucă, de câte ori e lăsat sau întrebat că este extraordinar de inteligent în momenteul în care își dă seama că este prost.
Asta zice el, nu e nimic inventat! Ce face Ion Țiriac când realizează că e prost. Gurile rele ar spune că se trezește vorbind prostii la TV.
Ei bine, nu! Bătrânul tenismem spune și atunci: ,,Iau pe altul, care e mai deștept, să facă treaba care se cuvine“.
Bravo, așa e un act de management.
Bravo, bătrâne! Tot domnia sa a mai spus că l-ar alege pe hoț, nu pe prost, dacă ar fi să aleagă dintre cei doi și a motivat alegerea prin faptul că după hoț mai rămâne ceva, dar, probabil bătrân, ponosit și plictisit de traiul de miliardar cu banii pitiți prin insule virgine, neimpozitați de statul român, domnul Ion Țiriac dovedește că e corect cu el însuși.
Citiți și România fără hoți sau fără PSD și asociații
Adică e prost! Ce? Uite ce, bătrâne miliardar: dumneata zici că ești prost, dar ai alege hoția că după prost nu rămâne nimic.
Dumneata ești prost și totuși lași o groază de bănet și de afaceri în urmă, deci e bine pentru umanitate să-l alegi și pe prost, nu?
Citiți și PSD și rețeaua mafiei de asuprire și păcălire electorală a românilor. Cancerul peste România
Că după hoț, ce rămâne? De fapt, fisura logică a bătrânului miliardar e un act de PR mincinos în sprijinul zecilor, sutelor de politicieni hoți, dar și proști cu care domnia sa s-a tot întâlnit de la Revoluție încoace și cu sprijinul cărora și-a construit un imperiu economic de pe urma căruia românul de rând nu ia decât praful pentru că „ăia mai deștepți'” l-au învățat să ducă banii pe lângă impozitele din care guvernele plătesc profesorii, medicii sau polițaii.
Citiți și PSD. Drama infractorului cu cazier
Domnule Țiriac, înainte de declarații mizerabile în care nici dumneavoastră probabil nu credeți, nu mai bine vă repatriați profiturile și plătiți taxele către statul român ca guvernul Dragnea – Grindeanu să poată plăti niște măriri de salarii?
[…] Vezi și Contradicție în gândirea unui octogenar foarte bogat […]
[…] Vezi și Contradicție în gândirea unui octogenar foarte bogat […]