Dâncu, PSD: La nivel mondial se duce o luptă pentru reîmpărțirea lumii

1
dancu ciolacu psd dincu

Vasile Dâncu spune că nivel mondial se duce o luptă pentru reîmpărțirea lumii. Președintele Consiliului Național al PSD și candidatul care deschide lista partidului pentru Senat în județul Cluj, a vorbit luni seară, la o emisiune a postului România TV, despre ”marea resetare”.

 

Dâncu a spus că la nivel mondial se duce o luptă pentru reîmpărțirea lumii, iar în România ”vine o forță politică nouă care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure pentru un post în administrația publică”.

Vasile Dâncu a mai declarat că reprezentanții acestei forțe sunt ”de fapt sunt agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară”.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care postul de televiziune a prezentat, în timpul emisiunii, un material video pe aceste subiect.

Declarațiile lui Vasile Dâncu:

În acest moment se duce o bătălie pentru reîmpărțirea lumii, asta este clar. O bătălie între globalizare și încercarea unor sisteme regionale, cum este Uniunea Europeană sau sistemele naționale de a opri acest lucru. Nu este numai de acum. Această bătălie este de 40-50 de ani. Ideea de mare resetare a revenit acum, dar cartea scrisă de un autor german este de vreo 10-15 ani.

Este vorba numai despre o ocazie în care se poate vorbi despre asta. Este o bătălie care s-a văzut în Statele Unite între globalism și cei care caută să găsească acea armonie socială…
Europa este un proiect social, este cam de sânga, o critică unii, dar a fost gândită ca un stat social care să facă exact același lucru: să elimine diferențele majore, să aducă la un standard de subzistență decent toată populația, păstrând identitățile naționale, să facă o piață care să fie reglată un pic mai bine decât piața haotică a capitalismului primitiv. Adică aceasă preocupare există, de resetare a lumii.

Vezi și Ciolacu și Dâncu au găsit soluția să scape de parlamentarii PSD nedoriți

Cu siguranță că este un eveniment care va fi folosit. Primul Război Mondial a fost generat până la urmă nu de ormorârea unui prinț din Serbia, ci de tensiunile care existau înainte.

Și în acest moment, există o bătălie care se dă, se vede și în politica mică. Se vede și în România, când vine o forță politică nouă care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure pentru un post în administrația publică, când vor un alt tip de educație sexuală, un alt tip de definire a genurilor, de fapt sunt acești agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară, o încercare globalistă.

Vom vedea cum vor rezista Uniunea Europeană și marile țări care încă țin la tradiție și care vor să își conserve identitatea și valorile din acest moment”.

Marea Resetare este o propunere a Forumului Economic Mondial (World Economic Forum) de a reconstrui economia în mod durabil, în urma pandemiei COVID-19. A fost făcut public în mai 2020 de prințul Charles și de directorul WEF, Klaus Schwab.

Subiectul a devenit în ultimele luni unul preferat de mediile care vehiculează teorii ale conspirației.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele