Mă cheamă Dragnea și sunt un despot luminat, poate cel mai luminat

0

Așa ar trebui să începă discuția dintre Liviu Dragnea și orice psiholog al oricărui penitenciar din țară, asta după ce este condamnat definitiv. Liviu Dragnea ar trebui să meargă oricum la psiholog, nu pentru că ar avea probleme, ci tocmai pentru a nu avea.

Liviu Dragnea conduce România în mod patriarhal, dă de mâncare bătrânilor, hrănește aparatul statal bine, ajută prietenii săi baroni locali să-și stăpânească feudele și cere de la forțele sale de ordine să țină țara sub control.

Ca orice despot luminat, Liviu Dragnea sprijină Biserica Ortodoxă, doar e spirit românesc pur, de, întâi suntem ortodocși și apoi români, și este violent, aproape mortal de violent dacă-și simte amenințată domnia și țara, pentru că e una cu țara sa. Pentru asta el are trupe bine înarmate, are oameni loiali care le conduc, are spioni și zvonaci o grămadă.

Ca orice despot luminat, Liviu Dragnea se aliază ușor, nu are dușmani internaționali, reușește să fie prieten cu oricine, și cu ungurii, și cu turcii. Tot ca un despot luminat, sprijină artele și artiștii, doar pe cei care i se supun necondiționat. Ceilalți, evindet, dacă se opun lui, se opun țării.

Liviu Dragnea recurge la orice mijloace pentru a-i ține departe de puterea sa pe opozanți, Liviu Dragnea le inventează vini, le inventează „boli”, le inventează defecte. Liviu Dragnea este Domnul absolut al locului, al Valahie.

Dar, vai, Domn` Liviu, avem o problemă!

Problema nu este că nu ar fi un român adevărat, nici că mărește punctul de pensie, ajută-L Doamne, problema e că trăim în România și nu în Valahia lui 1700!

Liviu Dragnea știe, dar se comportă feudal, se comportă exact cum s-ar fi comportat un Domn care ar fi cumpărat Țara de la Înalta Poartă. Ce bine ar fi fost să-l avem pe Liviu pictat Domn pe vreo biserică brâncovenească și nu știu eu pe care fanariot pus pe căpătuilă, Domn al Țării Românești! Dar n-a fost așa…

Liviule, astăzi, să iei o insulă se numește furt, să duci morți la votare se numește tot furt, de voturi, să iei bani din Vest pentru tine și să-i plătești din visteria statului se cheamă tot furt.

Liviu, despot luminat, suntem în 2018!

Citește și Proteste? Părerea mea nu contează, dar nici părerea voastră

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele