Zegrean crede că politicienii ”penali” o vor pe Koveși condamnată

0

Augustin Zegrean crede că penalii „s-au speriat atât de tare de Kovesi”, încât totul „a intrat în vrie” și că se va face totul ca Laura Codruța Kovesi să nu reușească să obțină postul de procuror-șef la Parchetul european.

Fostul șef CCR crede că „dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată”.

Kovesi a declarat, joi, după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său. Se crede că a fost pusă sub control judiciar.

Zegrean a declarat la un post TV: ” Mi se pare firesc tot ce se întâmplă aici. Eu am spus asta când au început audierile la Comisia Europeană. Am spus că astfel o vor putea opri. Și asta se vrea. Dacă are interdicție… Să fie numit procuror-șef european și ea să nu aibă voie să părăseasca țara… Dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată. După cum merg lucrurile acolo se va ajunge.

Nu vreau să fiu profet, dar mă tem că acolo se va ajunge.”

Practic, Zegrean spune că ”penalii” din politica românească vor să o oprească pe Koveși să ajungă procuror european condamnând-o cu ajutorul Secției Speciale conduse de acolita lui Toader, procuroarea Florea.

Zegrean crede că ”penalii” sunt foarte grabiți: ” A intrat totul în vrie, s-au speriat unii atât de tare… Chiar dacă nu va fi ea procuror-șef european, lucrurile tot nu se vor opri, pentru că indiferent cine va fi acolo, ei dacă folosesc banii europeni cu alte scopuri decât cele pentru care au fost atribuiți, vor da socoteală.

Citește și Dragnea, în emisiunea lui Gâdea: Minți cu nerușinare!

Procuratura aceea este pentru toată Europa. Nu numai de la noi au băgat mâna în bani. Au folosit banii ăia și sunt state care nu vor să coopereze, știu precis ce vă spun. Spaniolii nu au vrut să coopereze cu tribunalul de la Luxemburg, în legătură cu banii europeni, care și l-a ei se pare că au fost folosiți în alte direcții. Nici grecii nu au vrut să colaboreze. De aceea s-a înființat acest Parchet.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele